Miss Bell

Inspirerende locatie in Alkmaar voor tal van evenementen

Miss Bell Business & Events staat voor verbinding met een persoonlijke benadering naar haar gasten. Miss Bell is gevestigd in De (oude) Telefooncentrale en biedt een creatieve- en inspirerende omgeving voor evenementen groot en klein. Van bruiloften en partijen tot netwerkbijeenkomsten, zakelijke lunches, bedrijfspresentaties en meer.

Voor zakelijke bijeenkomsten zijn in onze zalen beamers, verlichting en flipovers aanwezig.

In de Lobby van Miss Bell kunt u gebruik maken van diverse arrangementen, lunches en netwerkborrels maar u kunt hier ook uw klanten ontvangen, uw agenda bijwerken of gewoon onthaasten met een heerlijk bakje koffie.

Catering, terras, arrangementen en meer

De catering wordt verzorgt door Catering bedrijf Miss Kitchen. In het souterrain bevindt zich een knusse omgeving waar u een workshop kan geven (of volgen) en daarnaast kunt u er genieten van culinaire gerechten. Lunch, na bijvoorbeeld een vergadering in de telefooncentrale – of een feestje bouwen achteraf.

In de zomermaanden kunt u met mooi weer genieten op het dakterras van een verzorgde barbecue, borrelarrangement of zakelijke lunch. Maak uw wensen aan ons kenbaar, en wij verzorgen het voor u.

Parkeren en bereikbaarheid

Parkeren is bij de oude Telefooncentrale geen probleem en bovendien gratis. De bereikbare ligging maakt Miss Bell voor uw gasten een prettige locatie.

Uw evenement is bij Miss Bell in goede handen

Miss Bell biedt een unieke ruimte inclusief catering tot ca. 300 personen. Neem contact met ons op voor meer informatie en laat ons uw event verzorgen.