MISS BELL

BUSINESS & EVENTS

ALKMAAR

EEN UNIEKE LOCATIE,

VOOR PARTY'S

EN VERGADERINGEN

ZAALVERHUUR

MET PROFESSIONELE

CATERING

De Telefooncentrale, bron van creativiteit

In de Telefooncentrale vinden meer creative events plaats. Zo is er het tweewekelijks netwerkontbijt op dinsdag.

Er zijn vele netwerken in de regio Alkmaar, maar deze bijeenkomsten leggen vaak een beslag op je avondagenda en hebben dus ook invloed op je privéleven. Daarom hebben wij juist gekozen om tijdens het ontbijt te netwerken.

Bread & Brains is een ontbijtclub voor en door ondernemers uit de regio Alkmaar. Onze belangrijkste drijfveer: in contact komen met andere ondernemers om ervaringen, in de ruimste zin van het woord, met elkaar te delen.

Om de twee weken vindt er op dinsdagmorgen van 8.00 tot 9.30 uur bijeen plaats in De TelefoonCentrale. Niet alleen om goed te ontbijten, maar ook om in contact te komen met andere ondernemers en om ervaringen met elkaar te delen.

Elke bijeenkomst heeft een thema, bijvoorbeeld: welke rechtsvorm past bij jou, hoe heb jij je pensioen geregeld als DGA, kostprijsberekening; hoe moet dat, enz. Naast onze tweewekelijkse reguliere bijeenkomsten houden we ook een jaarlijkse borrel, hebben we doe-activiteiten, nodigen interessante sprekers uit en gaan we op bedrijfsbezoek

Op dit moment bestaat Bread & Brains uit 13 ondernemers met het doel dit uit te breiden naar 20.

Lijkt het je leuk om eens een keer aan te schuiven bij het ontbijt, bel (0226-341100/info@breadandbrains.nl Jeroen van Dijk) of mail ons dan even. Een keertje uitproberen is altijd gratis.

Niet in ons netwerk zitten is geen gemis, wel in ons netwerk zitten is een verrijking!

De kosten bedragen € 150,- per half jaar.
Miss Bell

Miss Bell